Maak kennis met InnoVactions

Wij geloven dat werkplezier centraal staat in alles wat we doen. Met enorm veel passie en een drive om ‘vette’ software & apps te maken staan wij iedere dag op. Passie, positiviteit en plezier staan bij ons centraal. Spreekt dit je aan? Dan vertellen we je graag meer.

WhatsApp Image 2022 10 24 at 13.17.42 e1666610734593

Onze aanpak

Samen met ambitieuze ondernemers zetten wij de gaafste producten op de markt. Gedurende de jaren kwamen we achter een succesformule voor software & apps. Deze hebben we bij veel ondernemers met digitale concepten al mogen toepassen.

Juist door deze passie en kennis veroorzaken we de snelle digitale groei bij organisaties. Daarmee kan jij als ondernemer gewoon focussen op waar je goed in bent, ondernemen!


image 50413825
20221024_122742 (1)

Dit is Steven

Steven wordt beschreven als die jonge gast met die joviale glimlach. Vroeger wij vooral extreem verlegen en begreep hij zijn leeftijdsgenoten om zich heen niet.

Uiteindelijk is dat  precies wat hem nu succesvol maakt. Anders denken, anders doen en anders ontwikkelen. Door de jaren heen heeft Steven zichzelf ontwikkeld als een duizendpoot. Het beste en het leukste uit het leven halen met de gaafste oplossingen. Sta jij net zoals Steven positief en met veel enthousiasme elke dag op? Dan komt hij graag eens met je koffie drinken.

Dit is Bas

Bas is de drijfkracht achter ons software ontwikkelingsteam, een jonge enorm slimme kerel. Wanneer Bas een opmerking maakt is die vol in de roos.

Klanten zitten om die reden ook graag met Bas. Hij is namelijk praktisch ingericht, zet snelle stappen en schakelt als geen ander. Het gaan hem gewoon om resultaten bereiken.

Waar andere in paniek schieten, zegt Bas op een rustige toon “Komt goed”. Dan klust hij een avondje voor je door en voor je het weet staat je ideale app of systeem voor je neus.

Bas is dus iemand waar je in een ontwikkeltraject echt niet zonder kunt.

WhatsApp-Image-2022-10-24-at-13.09.45-1