Wij zijn...

InnoVactions

Ons verhaal.

Drie jonge IT-mannen met een duidelijke visie op hun branche. Kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Een drive om IT makkelijker en leuker te maken. En tadaaa…Innovactions is een feit!

Waarom is IT vaak nog zo koud, kil en stoffig, terwijl er zoveel gave dingen mogelijk zijn? We leven meer online dan ooit en er zijn enorm veel nieuwe technieken waarmee je een te gekke online ervaring neer kan zetten. Toch zijn de meeste IT-oplossingen ingewikkeld, saai, traag en onhandig. Het gevolg? Een hoop frustratie en verspilde tijd en centen. Dat moet en kan anders, toch?!

digitale meedenkers innovactions

Dit zijn Steven en Bas.

Twee mannen met een missie: de wereld van IT een stuk simpeler en leuker maken! Kijken naar nieuwe idee├źn, duiken in de wereld van de gebruiker en manieren bedenken waarop het slimmer, beter en leuker kan. Dat vinden we vet!

Een platform is voor ons pas succesvol als de gebruiker er een big smile van krijgt. Gewoon omdat het lekker werkt, het leven een stukje makkelijker maakt en je dag een beetje leuker. Want dat kan! Wij weten precies welke digitale oplossingen jij nodig hebt en hoe we ze in moeten zetten zodat ze perfect voor je werken. En als je ons een beetje ruimte voor creativiteit geeft, blazen we je misschien wel omver ­čśë

Benieuwd? De koffie staat klaar!

pijl oranje

Kennismaken

Bij de nieuwe lancering van deze specerijenlijn wilden Nadia & Merijn voorlopen op de rest.