DIT ZIJN

ONZE SUCCES VERHALEN

Het ultieme video verhandel platform

Een marktplaats en platform voor kopers en verkopers voor fans van DVD’s, Blu’ray’s en 4K films, muziek en nog veel meer! Het platform biedt de mogelijkheid om je eigen winkel te openen en daar films en dergelijke in te verkopen. Zo kan elke verzamelaar de films vinden die bij hem passen en die geschikt voor hem zijn.

Lees verder »

Een systeem om projectadministratie efficiënter en leuker te maken!

Een vooruitstrevende partij kwam naar ons met een missie, projectadministratie vooral simpeler, leuker en efficienter maken zodat hun medewerkers gemakkelijk de administratieve taken konden doen. Via een applicatie die zowel dient als mobiele app als digitaal platform hebben wij voor hun deze wens waar kunnen maken. Een app die een geautomatiseerde projectadministratie, verschillende financiële overzichten, mogelijkheid tot uren registratie en het opvragen van vrije dagen onder anderen als functionaliteit heeft. Allemaal ontstaan uit de vraag “Wat nu als het ook anders kon?”.

Lees verder »

Analyseren van grote hoeveelheden data en het generen van grafieken

Bemesting-Online maakt het mogelijk om gemakkelijk middels een grafische weergave teelten en/of tuinders met elkaar te vergelijken. Tevens wordt het makkelijker om de data te vergelijken met de streefwaardes. Op deze manier is de ontwikkeling van de teelt beter te beoordelen. Van het verloop van de teelt kan namelijk beter een advies gegeven worden dan van een individuele analyse.

Lees verder »

Koppeling Woocommerce – Newbase

Superstore For Hair was er klaar mee dat ze eindeloos handmatig werk moesten doen. Het koste veel tijd, was saai en frustrerend. Perfect dus om met technologie op te lossen! Door een koppeling te bouwen hebben we Woocommerce direct laten communiceren met Newbase, zodat er geen tussen persoon meer hoeft te zijn. Door de koppeling reageren de systemen op elkaar, komt er een order binnen in Woocommerce, dan kunnen we dit ook direct aangeven in dit geval in Newbase en daarvoor de benodigde data meesturen. Zo hebben we Superstore For Hair blij kunnen maken met het versnellen van hun proces en hebben we de eindeloze rompslomp van administratie voor ze geautomatiseerd.

Lees verder »