Nadia en Merijn SOUQ

De puurste, eerlijkste en beste kwaliteit kruiden.
Beschikbaar bij jou thuis, in een paar knoppen.

Voor een explosieve groei, kozen ze voor ons.

Souq overzicht

250.000
bezoekers

100.000+
gescande QR codes

Gebruikt in 10+
landen

De context

Nadia en Merijn kwamen al jaren in landen in d Maghreb, Midden-Oosten en Zuid-Europa. Daar proefden ze altijd zoveel waanzinigge ingredienten van zo’n goede kwaliteit dat ze steeds weer baalden als ze terug in Nederland waren.

Nadia & Merijn hebben om deze reden een mooi avontuur gestart, een eigen productlijn. Deze producten moesten op een gepaste worden gepromoot.

verhaal
Souq overzicht

Vanuit hier ontstond een vraag

“Hoe blijf je bij alles wat je doet, voorop lopen op de rest”

Precies die vraag mochten wij online invullen. Door de webapplicatie konden ze vernieuwender zijn en daarmee explosiever in de markt.

De webapplicatie bied de mogelijkheid om verschillende recepten te bekijken, toe te voegen aan een boodschappenlijstje of meteen in je Albert Heijn winkelmandje te zetten.

Zo kan je binnen een paar klikken de ideale spullen in huis hebben om het recept te kunnen maken.

Dit is maar een van vele cases een andere case bekijken?

Growthunited mockup

Administratie snel en simpel

Projectmanagement inzichtelijk en gebruiksvriendelijk maken. Zodat iedereen binnen de organisatie direct inzicht heeft. Weet wat ze moeten doen en gemakkelijk hun uren kan noteren. Gebruiksgemak stond centraal bij de ontwikkeling van dit project.

Digitaal succes met een platform

Het mooiste van een online platform? Het samenbrengen van mensen.  In dit geval een platform voor het verhandelen van dvd’s, Blu’rays, 4k en nog veel meer.  Een succesvol platform zet aan tot connectie! Samen met ondernemers die een plan hadden mochten we dit digitale platform bouwen.

Emoviestores overzicht 1

Administratie snel en simpel

Nadia & Merijn zijn samen een mooi avontuur gestart, een eigen productlijn. Deze producten moesten op een gepaste worden gepromoot. Via een webapplicatie konden ze vernieuwender zijn en daarmee explosiever in de markt.

Souq overzicht